ده نکته از نبایدهای طراحی و دکوراسیون آشپزخانه

10- عدم مشورت با طراح داخلی حرفه ای :

آشپزخانه فضايی است كه سه فعاليت اصلی نگهداری و آمادهسازی مواد غذايی، شستن مواد غذايی و ظروف و طبخ غذا، در آن انجام می شود. در كنار اين سه كار اصلی، فعاليتهای ديگری نظير غذا خوردن، شستن و خشک كردن لباس و غيره نيز ممكن است در اين فضا صورت پذيرد. برای عملی شدن سه فعاليت اصلی آشپزخانه، سه وسيلة مهم يخچال و فريزر، لگن ظرف شويی (سينک) و اجاق گاز مورد نياز است. هر يک از اين سه وسيله به محدودهای در پيرامون خود به منظور انجام كار و حركت احتياج دارند. لذا اين سه وسيله در كنار هم جا داده نمیشوند، بلكه با فاصلهای مناسب از يكديگر قرار میگيرند. اگر محل استقرار اين سه وسيله را با خطی فرضی به هم وصل كنيم، غالباً مثلثی شكل میگيرد كه اصطلاحاً به آن مثلث كار آشپزخانه میگويند. بهمنظور در نظر گرفتن فاصلهای معقول و مناسب در بين اين سه وسيلة اصلی، خوب است يخچال و سينک و گاز در جايی از آشپزخانه و بهنحوی استقرار يابند كه محيط مثلث كار، اندازهای در حدود  ٤/٨۰تا  ۶متر را داشته باشد. در اين حالت اولاً اين سه وسيله ك ً املا مجاور يكديگر قرار نگرفته و مزاحمتی برای محدودة كاری هيچ يک بهوجود نمیآيد. ثانياً فاصلة بين آنها، چنان زياد نمیشود كه باعث رفت و آمد اضافی و خستگی فرد در آشپزخانه گردد

نبایدهای طراحی اشپزخانه10

مطالب ناتک را به اشتراک بگذارید

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn