استانداردهای طراحی آشپزخانه

آشپزخانه، یکی از مهم ترین عناصر عملکردی خانه است مشخصات، لوازم، کارکرد و تأسیسات آشپرخانه از مطبخ سنتی تا آشپرخانه ی جدید، تغییرات زیادی داشته است و با توجه به تنوع فعاليّتها، وجود انواع لوازم و تجهیزات مدرن، ضرورت استفاده از سیستم های تأسیساتی برای آب رسانی، دفع فاصلاب، روشنایی، تهویه و... لزوم توجه به بهداشت و نظافت در آن، طراحی این فضا را حساس تر و مشکل تر می نماید - دسترس آشپزخانه: آشپرخانه باید به فضای ورودی و پارکینگ دسترسی راحتی داشته و با بالكن، یا پاسیو مرتبط باشد. دسترسی آشپزخانه به اتاق نشیمن، فضای صبحانه خوری باید راحت باشد. در صورت وجود فضای پذیرایی مستقل،خدمات رسانی به فضای پذیرایی، نیز نباید مشکل باشد فضای آشپرخانه باید امکان استفاده ار نور و تهویه ی طبیعی را داشته باشد از آشپرخانه برای نگهداری و آماده سازی مواد غذایی و پختن غدا استفاده می کنیم. برای انجام این کارها، هر آشپرخانه نیاز به سه عنصر اصلی دارد. یخچال برای نگهداری مواد غذایی، سینک ظرفشویی برای آماده کردن و شستشوی مواد غذایی و ظروف و اجاق گار برای پختن غدا علاوه بر عناصر فوق آشپزخانه شامل مقداری کابیب دیواری پایین و بالاست که سایر مکاناب لازم را در اختیار افراد خانواده قرار می دهد گاه، لوازم و تسهیلات دیگری مانند فریزر، ماشین ظرفشویی، ماشین لباس شویی، دستگاه آبگرمکن نیز در داخل یا مجاورت آشپرخانه قرار می گیرند

استانداردهای طراحی آشپزخانه01

مطالب ناتک را به اشتراک بگذارید

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn